Hoe lang duurt het vliegen van Amsterdam, Nederland naar Kopenhagen, Denemarken

Vluchtduur AMS - CPH

01 h 18 min

De afstand tussen AMS en CPH is 634.99 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 18 minuten

Amsterdam, Nederland - Copenhagen, Denemarken

Luchthavens:

van: Schiphol, AMS
naar: Kastrup, CPH

Luchtvaartmaatschappijen:
Air Canada

Vluchtduur van Amsterdam, Nederland naar Kopenhagen, Denemarken

Geschatte vluchtduur van Amsterdam naar Kopenhagen. 01 uur 18 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Kastrup, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Amsterdam en Kopenhagen ongeveer 634.99 kilometer.

Uw reis beging in Amsterdam, Uw reis eindigt in Kopenhagen,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 05 uur en 26 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Amsterdam
Vols au départ de Kopenhagen