Hoe lang duurt het vliegen van Amsterdam, Nederland naar Bordeaux, Frankrijk

Vluchtduur AMS - BOD

01 h 39 min

De afstand tussen AMS en BOD is 924.26 km

De geschatte reistijd is: 01 uur en 39 minuten

Amsterdam, Nederland - Bordeaux, Frankrijk

Luchthavens:

van: Schiphol, AMS
naar: Merignac, BOD

Luchtvaartmaatschappijen:
Air France

Vluchtduur van Amsterdam, Nederland naar Bordeaux, Frankrijk

Geschatte vluchtduur van Amsterdam naar Bordeaux. 01 uur 39 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Merignac, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Amsterdam en Bordeaux ongeveer 924.26 kilometer.

Uw reis beging in Amsterdam, Uw reis eindigt in Bordeaux,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 07 uur en 54 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Amsterdam
Vols au départ de Bordeaux