Hoe lang duurt het vliegen van Alicante, Spanje naar Bremen, Duitsland

Vluchtduur ALC - BRE

02 h 44 min

De afstand tussen ALC en BRE is 1791.83 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 44 minuten

Alicante, Spanje - Bremen, Duitsland

Luchthavens:

van: Alicante, ALC
naar: Neuenland, BRE

Luchtvaartmaatschappijen:
Ryanair

Vluchtduur van Alicante, Spanje naar Bremen, Duitsland

Geschatte vluchtduur van Alicante naar Bremen. 02 uur 44 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Neuenland, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Alicante en Bremen ongeveer 1791.83 kilometer.

Uw reis beging in Alicante, Uw reis eindigt in Bremen,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 15 uur en 19 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Alicante
Vols au départ de Bremen