Hoe lang duurt het vliegen van Alicante, Spanje naar Blackpool, Verenigd Koninkrijk

Vluchtduur ALC - BLK

02 h 40 min

De afstand tussen ALC en BLK is 1732 km

De geschatte reistijd is: 02 uur en 40 minuten

Alicante, Spanje - Blackpool, Verenigd Koninkrijk

Luchthavens:

van: Alicante, ALC
naar: Blackpool, BLK

Luchtvaartmaatschappijen:
Jet2.com

Vluchtduur van Alicante, Spanje naar Blackpool, Verenigd Koninkrijk

Geschatte vluchtduur van Alicante naar Blackpool. 02 uur 40 minuten.

Bij het berekenen van de vluchtduur, veronderstelt men dat de gemiddelde snelheid van een passagiersstraalvliegtuig 500 mijlen of te wel 805 kilometer of 434 knopen per uur is. Bij deze berekeningen tellen wij nog 30 minuten bij. Dit is standaardtijd die het vliegtuig nodig heeft om te starten of om te landen. De re‘le tijd van de vlucht kan echter vari‘ren afhankelijk van de windsnelheid en andere weersomstandigheden.

Bij de totale vliegtijd tellen wij nog 30 minuten extra bij (voor het starten en landen van de machine). Als u uw reis nauwkeurig wil plannen, moet u nog de taxi‘ntijd, de tijd die nodig is om op de startbaan te komen alsook de tijd die nodig is om bij de gate te komen, na het landen op de luchthaven van Blackpool, in aanmerking nemen. Als u uw bagage laat inchecken, moet u ook rekening met houden dat het bagage met vertraging aankomt. Als u geen tijd hebt en de mogelijkheid hebt, bent u er beter af door alleen het handbagage mee te nemen.

De berekeningen houden rekening met de kortste afstand tussen de twee steden in vogelvlucht. In ons geval bedraagt de vlucht tussen Alicante en Blackpool ongeveer 1732 kilometer.

Uw reis beging in Alicante, Uw reis eindigt in Blackpool,

Weet u wel dat?

Indien u voor deze vlucht in plaats van een straalvliegtuig een oude Zeppelin zou nemen, zou u naar uw eindbestemming binnen 14 uur en 48 minuut komen. Wat vindt u hiervan? :)
Vols au départ de Alicante
Vols au départ de Blackpool